Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αποκτήστε Επιδερμίδα Έτοιμη για Φωτογραφίες με μία Κίνηση


 DON’T RETOUCH ME INSTABLUR™ ME

Αποκτήστε άψογη, τέλεια και έτοιμη για φωτογράφιση επιδερμίδα σε μία μόνο στιγμή με τη ΝΕΑ, All-in-One™ InstaBlur™ 5 action perfector της The Body Shop. Διαθέσιμη σε μία universal απόχρωση, καλύπτει τις ατέλειες της επιδερμίδας με μία μόνο κίνηση, ώστε οι φωτογραφίες σας να μη χρειάζονται κανένα φίλτρο!

Το μυστικό; Μία μοναδική σύσταση από σφαιρικές ματ πούδρες που γεμίζουν τις λεπτές γραμμές και ενυδατική Βιταμίνη Ε.
Με 15,00€, η ΝΕΑ All-in-One™ InstaBlur™ 5 action perfector, είναι το νέο μέλος της best selling All-in-One™ make-up οικογένειας της The Body Shop, είναι make-up και περιποίηση της επιδερμίδας σε ένα μόνο προϊόν.


Με 5 δράσεις, θα αποκτήσετε επιδερμίδα έτοιμη για φωτογραφίες με μία μόνο κίνηση!
• Έλεγχος της Γυαλάδας για 12 ώρες
• Απαλύνει την Εμφάνιση των Πόρων
• Καλύπτει τα Σπυράκια
• Προσφέρει Ομοιόμορφο Τόνο Επιδερμίδας
• Προσφέρει Διάρκεια στο Μακιγιάζ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ

Στη The Body Shop, κάθε poster και κάθε εικόνα που υπάρχει στα καταστήματά μας δημιουργείται σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:
1. Δεν αλλάζουμε το μέγεθος ή το σωματότυπο των μοντέλων μας.
2. Δε χρησιμοποιούμε εξαιρετικά αδύνατα μοντέλα.
3. Δεν κάνουμε μικρές τροποποιήσεις στα χρώματα ή τις ατέλειες, διασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα των οπτικών στοιχείων σε διάφορα στοιχεία και μορφές αυτών.
Η βιομηχανία εξακολουθεί να στηρίζεται στις ανασφάλειες των γυναικών. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επαναφέρουμε τα πράγματα στη σωστή ισορροπία.
#INSTABLUR #NORETOUCHTBS

Πως να Χρησιμοποιήσετε την All-in-One™ InstaBlur™

1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
Για να καλύψει τις ατέλειες αφήνοντας την επιδερμίδα ματ και με την αίσθηση ότι δεν υπάρχει μακιγιάζ.

2. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΩΣ ΒΑΣΗ

Μετά την καθημερινή σας αγωγή περιποίησης προσώπου και πριν από το μακιγιάζ για να δημιουργήσετε μία τέλεια και μακράς διάρκεια βάση.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: ΑΠΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΙΞΤΕ

Απλώστε ταμποναριστά την InstaBlur™ 5 action perfector στα μάγουλα, το πιγούνι, το μέτωπο και τη μύτη. Απλώστε τη σε ολόκληρο το πρόσωπο με μικρές κυκλικές κινήσεις

3 Συμβουλές για το Τέλειο Selfie
Η λέξη Selfie μπήκε στο Λεξικό της Οξφόρδης το 2013. Από διασημότητες έως προέδρους κρατών, όλοι υποκύπτουν στον πειρασμό του selfie. H επαγγελματίας φωτογράφος Kayt Jones έκανε τη φωτογράφιση της καμπάνιας για τη The Body Shop και μοιράζεται μαζί σας 3 συμβουλές για να σας βοηθήσει με το δικό σας selfie και πως να είστε υπερήφανοι για τη φωτογραφία σας! Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα, λιγότερες λήψεις και καθόλου κούραση!

1) Χρησιμοποιήστε την InstaBlur™ 5 action perfector
2) Τραβήξτε τη φωτογραφία σας (χρησιμοποιήστε τις συμβουλές της Kayt)
3) Στηρίξτε το κίνημά μας και μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας τα hashtag #INSTABLUR #NORETOUCHTBS



1. Σωστή Γωνία.
Παίρνοντας τη φωτογραφία από ψηλά είναι η κλασική και κολακευτική selfie πόζα, αλλά μη φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.


2. Φωτισμός.
Παίξτε με το φως. Χρησιμοποιήστε πίσω σας φώτα (ο ήλιος σας δίνει μία υπέροχη λάμψη) ή φυσικό φως ημέρας για να δημιουργήσετε ένα πιο ζεστό selfie.


3. Να Είστε ο Εαυτός Σας.
Αφήστε τη μοναδικότητά σας να λάμψει - μην κρύβετε τις φακίδες σας. Γιορτάσετε όλα όσα σας κάνουν μοναδικούς & διασκεδάστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου