Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Bershka: Η νέα κολεξιόν για τα Χριστούγεννα




Η Bershka λανσάρει τη νέα κολεξιόν των Χριστουγέννων φέτος τον Νοέμβριο, δίνοντας έμφαση σε υφάσματα με ανανεωμένα λαμέ, lurex και πούλιες.

Μαύρο, ασημί και μπορντό είναι τα βασικά χρώματα στα ρούχα, που στολίζονται με πολυτελείς λεπτομέρειες, ξεθωριασμένα μεταλλικά εφέ και extra μακριά κρόσσια σε φορέματα, φούστες και αξεσουάρ.

Μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαφορετικά ρούχα όπως bodies, φορέματα, tops και σαλοπέτες κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτή την κολεξιόν.
Ένα σοφιστικέ look με μια δόση από ροκ, όπου τα εφαρμοστά στο σώμα κομμάτια συνδυάζονται με πιο φαρδιές γραμμές και ανάλαφρα υλικά.

Λαιμόκοψη V, ανοιχτή πλάτη και λαιμόκοψη χαμόγελο ξεχωρίζουν στα βασικά στοιχεία της κολεξιόν.


Στα αξεσουάρ και τα παπούτσια κυριαρχούν τα στολίδια, όπως μεταλλικά στοιχεία ή μαύρες και ασημί χάντρες. 


























































1 σχόλιο:

  1. πως αλλάζει η μοδα στα γυναικεια ρουχα μεσα στο χρόνια ρε παιδιά! Φοράς κάτι , μετα από ένα χρόνο σου είναι άχρηστο και μετά από πέντε πάλι γίνεται το αγαπημένο σου κομμάτι ξανά! Εγώ για να πω την αλήθεια δεν με νοιάζει και να ακολουθώ πολύ τη μόδα! Μ αρέσει να τη βλέπω στις άλλες γυναίκες αλλά εγώ πάντα καταλήγω στα άνετα ρούχα που με κάνουν να νιώθω κομψή. Επίσης βασικό για εμένα είναι η ποιότητα και εννοείται η τιμή. Πολλές φορές βρίσκω ωραία κομμάτια που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω εδώ https://www.notos.gr/gynaika/rouha/ . Έχει μεγάλη ποικιλία και ικανοποιεί πολλά γούστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή