Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Pull & Bear Pacific: Επαναφέρει το look του δρόμου με μια νέα σειρά πόλης για δραστήριους νέους άνδρες




Η ανδρική κολεξιόν αντλεί έμπνευση από skateboard και surf σε Καλιφόρνια και Αυστραλία σε μια σειρά ρούχων που υποστηρίζει τη σημασία της άνεσης.







Η Pull&Bear Pacific είναι η ανδρική εκδοχή του αυθεντικού streetwear, όπως εκφράζεται από το νεανικό brandτου ομίλου Inditex. Χρησιμοποιώντας ως σημείο εκκίνησης εικόνες από skateboard και surfing, η νέα κολεξιόν υιοθετεί φρέσκα, μοντέρνα, αστικά σχέδια.


Η Pull&Bear ντύνει τους νέους άνδρες με διαχρονική μόδα του δρόμου, όπως τα φούτερ με μηνύματα, ενώ παίζει με υφές σε τυπώματα και patches, T-shirt με τυπωμένες φωτογραφίες, acid super skinny jeans, κουκούλες και καρό πουκάμισα.

Τα πανωφόρια –μακριά ή καμουφλάζ παρκά- γίνονται απαραίτητα για την καθημερινή ζωή στο δρόμο. Τα looks συνδυάζουν φαρδιά ρούχα πάνω με skinny παντελόνια – αλλά οι γραμμές θα ανανεωθούν στη συνέχεια της σεζόν. Παντελόνια τύπου jogging και παπούτσια (του skateboard και σπορ) εκφράζουν τη δήλωση της άνεσης.

Μια ποικιλία αξεσουάρ δίνουν στην κολεξιόν μια αίσθηση διασκέδασης: σακίδια, χρωματιστές κάλτσες, κασκέτα… Συνολικά, η νέα κολεξιόν αντικατοπτρίζει την αισθητική από τις πόλεις της Καλιφόρνια και της Αυστραλίας που υιοθετείται από τους νέους σε όλο τον κόσμο.

Τα μοντέλα Lucas Satherley, Matthew Burrows, Andrew Geoghegan και Finlay Upton απαθανατίζονται στις φωτογραφίες του φωτογράφου Ben Sullivan δίπλα στο Avalon Beach, έναν γνήσιο παράδεισο του surf στα προάστια του Σίδνει στην Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου