Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η Vueling και η Stradivarius ξεκινούν το καλοκαίρι με ένα fashion show εν πτήσει

Ο διάδρομος ενός αεροσκάφους Airbus A320 της Vueling Airlines μετατράπηκε σε πασαρέλα, στη διάρκεια της πτήσης Ρώμη - Κατάνια.
Η Stradivarius παρουσίασεστουςεπιβάτεςτηςπτήσηςτα looks πουδιακρίθηκανσεπρόσφατοδιαγωνισμό, με έμπνευσηαπό διάφορους προορισμούς τηςαεροπορικήςεταιρίας.

Ρώμη, 20Μαΐου 2015Η Vueling καιη Stradivarius, δύονεαρά brands, αντλώνταςέμπνευσηαπότακαλοκαιρινάταξίδια, ενώθηκανγιατολανσάρισματουproject “The Summer Expedition”,καλωσορίζονταςτοκαλοκαίρι. Στο ξεκίνημα του ταξιδιού, οι δύο εταιρίες οργάνωσαν χθες ένα απρόσμενο fashion show μέσα στο Airbus A320 στην πτήση Ρώμη-Κατάνια.

Στη διάρκεια της πτήσης, πέντε μοντέλα περπάτησαν στο διάδρομο του αεροσκάφους, παρουσιάζοντας looks και ρούχα, εμπνευσμένα από προορισμούς της Vueling. Όλα τα outfits είχαν επιλεγεί από τους followers μέσω διαγωνισμού που είχε πραγματοποιηθεί στα κοινωνικά δίκτυα. Μεταξύ των επιβατών ήταν και 15 διεθνείς fashion bloggers που ήταν ειδικά καλεσμένες στο show. Όλοιαπόλαυσαντηνπασαρέλα, στα 30.000 πόδια, υπό τη μουσική και τον σχολιασμό του διάσημου ντουέτου της ισπανικής σκηνής, Trend Twins.


Το fashion show ήταν μόνο η αρχή του “The Summer Expedition”, ενός ταξιδιού όπου γνωστές fashion bloggers θα βρεθούν στην Κατάνια, την Ταορμίνα και τις Αιολίδες Νήσους. Όλο το ταξίδι θα «μεταφερθεί» στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag  #The Summer Expedition που θα χρησιμοποιούν οι bloggers, η Vueling και η Stradivarius για να μοιραστούν τις φωτογραφίες και τις εμπειρίες τους από υπέροχους προορισμούς.


ΓιατηStradivarius
ΗStradivariusείναιbrandτουομίλουINDITEX, πουδιακρίνεταιγιατοπάθοςγιατημόδα, τοστυλκαιτηδημιουργικότητα. Στακαταστήματατηςαλυσίδας, πουαποπνέουνθηλυκότητα, ταρούχαεμπνέονταιαπότιςτελευταίεςτάσειςτηςμόδας. Μαγικοί χώροι, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία αγορών. Η Stradivarius είναι παρούσα σε περισσότερες από 60 χώρες με πάνω από 900 καταστήματα.

Για τη Vueling
Η Vueling δημιουργήθηκε το 2004 με ένα στόλο από δύο AirbusA320, τέσσερα δρομολόγια και στόχο να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Δέκα χρόνια αργότερα, η Vueling διαχειρίζεται περισσότερα από 360 δρομολόγια σε 155 προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, έχει 22 διαχειριστικές βάσεις και έχει μεταφέρει περισσότερους από 90 εκατομμύρια επιβάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου