Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Κορρές Αντηλιακή Προστασία: Υψηλή προστασία με χρώμα


ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ/ ANTISPOT/ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ME ΧΡΩΜΑ/ SPF50 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑ/ SPF50


Ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και κάλυψη με φυσικά δραστικά. Η νέας γενιάς multi-action αντηλιακή κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι και η αντηλιακή κρέμα προσώπου με Γιαούρτι αντιπροσωπεύουν τη συνεχή προσπάθεια της ΚΟΡΡΕΣ για καινοτομία και εξέλιξη μέσα από την έρευνα στα φυσικά συστατικά, έχοντας πρωτοστατήσει στην -επί τρία έτη- ανοδική τροχιά ανάπτυξης της αντηλιακής σειράς της μάρκας. Η tinted εκδοχή τους με φυσικές χρωστικές συμπληρώνει ένα ακόμα στοιχείο στην εκτενή λίστα με τα οφέλη, καθώς η λειτουργικότητα ολοκληρώνεται από την αισθητική. Η κλινικά αποδεδειγμένη προστασία από τη φωτογήρανση συνδυάζεται με τη φυσικά λαμπερή όψη, χάρη στην ελαφριά κάλυψη, την απουσία λιπαρότητας και τον ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας.


ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ/ ANTISPOT/ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF50 ΜΕ ΧΡΩΜΑ
Καλύπτοντας όλο το φάσμα περιποίησης του δέρματος καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η multi-action, 5-in-1, κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι με φυσικές χρωστικές, προσφέρει ταυτόχρονα υψηλή αντηλιακή προστασία, κλινικά αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων, αντιρυτιδική φροντίδα, ενυδάτωση και ομοιόμορφη όψη επιδερμίδας. Με μη-λιπαρή υφή, χαρίζει ελαφριά κάλυψη, χωρίς να αφήνει λεκέδες και γυαλάδα στην επιδερμίδα.
Η πρωτοποριακή της τεχνολογία βασίζεται στην αξιοποίηση 100% φυτικών βλαστοκυττάρων από ένα σπάνιο είδος Κόκκινου Σταφυλιού, πλούσιο στις ισχυρά αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα από Κόκκινο Σταφύλι προστατεύουν από τη φωτογήρανση, κυρία αιτία δημιουργίας ρυτίδων. Περιέχουν μεταβολίτες, ουσίες πλούσιες σε λιπίδια και πρωτεΐνες, με αποδεδειγμένη δράση υπέρ της καλής λειτουργίας των κυττάρων και συνεπώς της διατήρησης της υγιούς δομής της επιδερμίδας και της προστασίας της από τη UV ακτινοβολία.
Το εκχύλισμα Curcuma Longa από ρίζα Κουρκουμά ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων, ενώ το ενεργό εκχύλισμα από Κάρδαμο ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.

ΦΩΤΟΣΤΑΘΕΡΗ UVA & UVB ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝH ΜΗ ΦΑΓΕΣΩΡΟΓΟΝΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΘΑΛΙΚΟΥΣ ΕΣΤΕΡΕΣ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF50/ ΜΕ ΧΡΩΜΑ
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Η υψηλή αντηλιακή δράση UVA/ UVB/ IR και οι ενυδατικές ιδιότητες της αντηλιακής κρέμας προσώπου με Γιαούρτι συνδυάζονται με τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας, χάρη στην προσθήκη φυσικών χρωστικών. Προσφέρει ελαφριά κάλυψη, χωρίς να αφήνει λεκέδες στην επιδερμίδα.
Το Γιαούρτι αποτελεί φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Το εκχύλισμα από Knotgrass, πλούσιο σε φλαβονοειδή, προστατεύει τη δερμίδα από την υπέρυθρη ακτινοβολία [IR], βελτιώνει τη σύσφιγξη και μειώνει τις ρυτίδες, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η Αλόη σε συνδυασμό με την προβιταμίνη Β5 βοηθάει την επιδερμίδα να παραμείνει ενυδατωμένη κατά την έκθεσή της στον ήλιο.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ UVA, UVB, IR AKTΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΙΔΑΝΙΚH ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ & ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΜΗ ΦΑΓΕΣΩΡΟΓΟΝΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΘΑΛΙΚΟΥΣ ΕΣΤΕΡΕΣ

ΚΟΡΡΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ
Κόκκινο Σταφύλι [multi-action αντηλιακά προϊόντα για καθημερινή χρήση]
 Αντηλιακή/ Antispot/ Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου SPF50 με χρώμα ΝΕΟ
 Αντηλιακή/ Antispot/ Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου SPF30
 Αντηλιακή/ Antispot/ Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου SPF50
Γιαούρτι [κατηγορία ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες]
 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF50 με χρώμα [UV & IR PROTECTION] ΝΕΟ
 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF30/ ελαφριά υφή [UV & IR PROTECTION] ΝΕΟ
 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF50 [UV & IR PROTECTION] ΝΕΟ
 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF30/ πολύ λεπτόρρευστη υφή, ματ αποτέλεσμα
 Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου-σώματος SPF20
 Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου-σώματος SPF30
 Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου-σώματος SPF50
Καρυδιά & Καρύδα [κατηγορία ιδανική για βαθύ μαύρισμα & θαλάσσια σπορ]
 Διάφανο αντηλιακό σώματος SPF20
 Λάδι μαυρίσματος προσώπου-σώματος SPF10
Βούτυρο Karité [κατηγορία ιδανική για παιδιά]
 Παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα SPF50
Κόκκινο Αμπέλι
 Αντηλιακό Μαλλιών
After-sun
 Γιαούρτι/ Καταπραϋντική Κρέμα-Gel Προσώπου
 Yoghurt Cooling Gel
 Aloe Vera/ Body Milk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου