Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Το XSPOWERDRINKTM ήρθε στην Ελλάδα για να φτάσει την ενέργειά σας στα ύψη!


Επίσημος και αποκλειστικός χορηγός του 2ουΠανελληνίου ValetudoRacketTournament στις 7 & 8 Ιουνίου στον Άγιο Κοσμά


Η AMWAY φέρνει στην Ελλάδα το XSPOWERDRINKTM, την πηγήενέργειας για όλους όσους επιθυμούν ανεξάντλητη ενέργεια!
Το XSPOWERDRINKTMδιαγράφει ήδη μία πολύ επιτυχημένη πορεία σε πολλές χώρες του κόσμου, και ήρθε στην Ελλάδα για να ταράξει τα νερά της ενέργειας και του αθλητισμού.
Η AMWAY γιόρτασε το λανσάρισμα του XSPOWERDRINKTM στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητισμό. Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014, το XSPOWERDRINKTMήταν οεπίσημος και αποκλειστικός χορηγός του 2ου Πανελληνίου ValetudoRacketTournament, που διοργανώθηκε στην παραλία του Αγίου Κοσμά, στη Γλυφάδα, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Αργυρούπολης «ΝΗΡΕΑΣ». Πλήθος κόσμου, που παρακολούθησετο τουρνουά, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να γευτεί τις αναζωογονητικές ιδιότητες του XSPOWERDRINKTMτης AMWAY.
Το XSPOWERDRINKTMαποτελεί το ενεργειακό ποτό της AMWAY, η σύσταση του οποίου βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στα ικανά επίπεδα συμπλέγματος βιταμίνης B και στη μοναδική σύνθεση.Δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη, συνεπώς δεν έχει καμία απολύτως θερμίδα και κυκλοφορεί σε 2 υπέροχες γεύσεις, TropicalBlast και LemonBlast.
Το XSPOWERDRINKTMμπορεί να δώσει στο σώμα σαςτην ώθηση που χρειάζεται ώστε να αντεπεξέλθετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σας.Τρέξιμο, spinning, ποδηλασία, κολύμπι, Zumba, aerobic, οποιαδήποτε κι αν είναι η δραστηριότητά σας σάς δίνει την έκρηξη ενέργειας και την αναζωογόνηση που χρειάζεστε, χωρίς ίχνος ζάχαρης.
Δεν είναι, όμως, κατάλληλο μόνον για όσους ασχολούνται με κάποιο άθλημα, το XSPOWERDRINKTMμπορεί να δώσει,με την αναζωογονητική του γεύση,σε οποιονδήποτε το επιθυμεί την αίσθηση ανανέωσης, μετά από μία εξαντλητική και αγχωτική ημέρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου