Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ήρθε το νεο fashion spot στο Μediterranean Cosmos

 
30 Ιουνίου, 11.00 το πρωί.Το άνοιγμα του νέου καταστήματος στο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο MediterraneanCosmos στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με το κόψιμο της κορδέλας από τον Store Manager, Γρηγόρη Παπαστρατόπουλο και την Στέλλα Άντογλου, Sales Advisor, που καλωσορίσανε τους πρώτους πελάτες προσκαλώντας τους σε μια συναρπαστική H&M αγοραστική εμπειρία.

Το 3.100 τ.μ. κατάστημα προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια και επιπλέον, μόδα για το σπίτι με τη συλλογή H&M Homeενώ, αντικατέστησε το ήδη υπάρχον 1.200 τ.μfashionspotτης Η&Μ στο Mediterranean Cosmos και το κατάστημα της Η&Μ στο εμπορικό κέντρο City Gate μετά από πρόσφατη ανακοίνωση του τελευταίου ότι θα κλείσει και θα ανοίξει ξανά το 2015 με άλλη μορφή. Η τελευταία ημερομηνία λειτουργίας των δύο καταστημάτων ήταντο Σάββατο, 28/6.
”Ήταν μια πολύ όμορφη ημέρα γεμάτη εκπλήξεις για τους πελάτες μας. Το συγκεκριμένο κατάστημα προσφέρει μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα μόδας για όλη την οικογένεια και πλέον για το σπίτι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.Οι υπάλληλοί μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που σε αυτή τη πόλη ανακαλύψαμε νέα ταλέντα που μοιράζονται μαζί μας το πάθος για μόδα, δουλειά και δημιουργικότητα,” δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.
Το κατάστημα άνοιξε με τη Καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ που φέτος, έχει ως κεντρικό πρόσωπο τη GiseleBündchen η οποία φοράει βασικά κομμάτια μόδας καθώς και με Summer Dealsγια απόλυτες καλοκαιρινές εμφανίσειςσε οικονομικές τιμές.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου