Τρίτη 4 Απριλίου 2017

IGORA ROYAL Opulescence

Η IGORA ROYAL Opulescence φέρνει την τέχνη της αναγέννησης στο χρώμα των μαλλιών!



Από Haute Couture στη High Street μόδα, η Igora Royal Opulescence της Schwarzkopf Professional φέρνει την επόμενη μεγάλη τάση ομορφιάς και μόδας στα μαλλιά με έξι πλούσιες αποχρώσεις εμπνευσμένες από την τέχνη της Αναγέννησης.


Οι τάσεις της φετινής πασαρέλας προστάζουν πλούσια και αριστοκρατικά χρώματα και τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια με την Schwarzkopf Professional αγκαλιάζουν αυτή την τάση. Από Velvet Slate έως Golder Dawn, υπάρχει η τέλεια απόχρωση για κάθε πελάτισσα!

Το χρώμα είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της Schwarzkopf Professional για πάνω από 100 χρόνια. Η IGORA ROYAL θέτει συνεχώς νέα standards στην αγορά για να παρέχει το πραγματικό χρώμα με την τεχνολογία High Definition. Η κορυφαία μάρκα επαγγελματικού χρώματος δεν έχει κάνει καμία εξαίρεση, με την ανάπτυξη της IGORA ROYAL Opulescence. Οι πλούσιες αποχρώσεις εμπνευσμένες από την τέχνη της Αναγέννησης και της Αριστοκρατικής μόδας, δημιουργούν το επόμενο must-have look μετά τις περλέ και τις nude αποχρώσεις. «Σε σύγκριση με οτιδήποτε στην υπάρχουσα συλλογή αυτές οι νέες αποχρώσεις προσφέρουν τους πιο εκπληκτικά πλούσιους και σοφιστικέ τόνους που θα γίνουν η απόλυτη τάση στις πελάτισσές μου», δηλώνει η Lesley Jennison, Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρώματος της Schwarzkopf Professional.

Η IGORA ROYAL Opulescence είναι διαθέσιμη σε έξι πλούσιες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα χρώματα που χρησιμοποιούσαν οι ζωγράφοι της Αναγέννησης και επιτρέπει στους κομμωτές να δημιουργήσουν πολυτονικά μοντέρνα looks, όπως φαίνεται στην εποχιακή συλλογή των Essential Looks.

3-19    Dark Brown Cendré Violet (Velvet Slate)
5-67    Light Brown Chocolate Copper (Royal Russet)
6-78    Dark Blonde Copper Red (Fiery Copper)
7-48    Medium Blonde Beige Red (Powder Blush)
8-19    Light Blonde Cendré Violet (Sheer Mauve)
9-57    Extra Light Blonde Gold Copper (Golden Dawn)


Χάρη στην Renaissance Painting Technique, τα κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkopf Professional μπορούν τώρα να προσφέρουν δύο ειδικές υπηρεσίες IGORA ROYAL Opulescence στις πελάτισσές τους:

1. Natural Illumination Service
Ένας εκλεπτυσμένος συνδυασμός των IGORA ROYAL Opulescence αποχρώσεων που μπορεί να εφαρμοστούν με διαγώνιο τρόπο για να πετύχουμε ένα «εσωτερικό» φως, ένα εφέ λάμψης που δίνει στα μαλλιά βάθος και πλούσια κομψότητα. Το 3D εφέ μπορεί να επιτευχθεί με τα καινοτόμα εργαλεία βαφής Schwarzkopf Professional, ColorMelter παλέτα και σφουγγάρι.

2. Soft Illumination Service
Ένας εκλεπτυσμένος συνδυασμός των κολακευτικών IGORA ROYAL Opulescence χρωμάτων που μπορεί να εφαρμοστεί με chevron-εμπνευσμένη τεχνική για να δημιουργήσει απαλό βάθος και υφή με μια σαγηνευτική αίσθηση. Αυτό το 3D εφέ δημιουργείται με την παλέτα Color Melter της Schwarzkopf Professional καθώς και το πινέλο της Schwarzkopf Professional.

«Είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε πως οι τάσεις της πασαρέλας μπορούν να μετατραπούν σε ευκολοφόρετα looks που οι γυναίκες θα αγαπήσουν», αναφέρει η Rossa Jurenas, Υπεύθυνη Χρώματος της Schwarzkopf Professional Βόρειας Αμερικής. Τις δύο IGORA ROYAL Opulescence υπηρεσίες χρώματος μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο κανάλι της Schwarzkopf Professional στο YouTube: youtube.com/schwazkopfpro, η Lesley Jennsion δείχνει την υπηρεσία Natural Illumination, ενώ η Rossa Jurenas παρουσιάζει την Soft Illumination υπηρεσία.

Συνδυάζοντας την εύκολη εφαρμογή μοντέρνων χτενισμάτων τα οποία δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, η IGORA ROYAL Opulescence είναι το κατάλληλο προϊόν για όλες τις ανάγκες. Είναι η ιδανική επιλογή για τους κομμωτές που αναζητούν μια πλούσια βαφή.



Η IGORA ROYAL Opulescence θα είναι διαθέσιμη από το Μάρτιο 2017 στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Schwarzkopf Professional.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου