Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Νέες ταινίες Veet Κρύο Κερί με τεχνολογία Hair Minimizer Απαλότητα με ένα μόνο άγγιγμα



Οι νέες ταινίες Veet Κρύο Κερί Hair Minimizer  ήρθαν για να σας προσφέρουν την τέλεια καλλυντική αποτρίχωση στο σπίτι. Η νέα τεχνολογία Hair Minimizer εξασφαλίζει αποτέλεσμα μακράς διάρκειας ενώ οι τρίχες ξαναβγαίνουν λιγότερες, λεπτότερες και πιο απαλές. Χαρείτε όμορφα αποτριχωμένη και απαλή επιδερμίδα και αποτέλεσμα που διαρκεί ως και 4 εβδομάδες!

Γιατί να χρησιμοποιείς ακόμη το ξυράφι, ερεθίζοντας καθημερινά την επιδερμίδα σου; Οι νέες ταινίες Veet Κρύο Κερί με τεχνολογία Hair Minimizer είναι κατάλληλες για χρήση ακόμη και στις πιο κοντές τρίχες, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένες για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή κάνοντας την αποτρίχωση παιχνίδι!!!

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η χρήση κεριού αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα, ενώ ταυτόχρονα καθυστερεί την επανεμφάνισή τους. Επιπλέον, οι νέες τρίχες, όταν βγουν, είναι λιγότερες, λεπτότερες και πιο απαλές.

Επιλέξτε το προϊόν κεριού που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας και κρατήστε την πιο μεταξένια απαλή αίσθηση αποτελέσματα με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Διαφορετικά συστατικά εξασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα για κάθε τύπο δέρματος:
  • Κανονικό δέρμα: Με βούτυρο Καριτέ και Μούρο αναζωογονούν, προστατεύουν και ανακουφίζουν την επιδερμίδα σας προσφέροντας βαθιά και συνεχή ενυδάτωση. 
  • Ευαίσθητο δέρμα με βιταμίνη Ε και αμυγδαλέλαιο που προστατεύουν και ανακουφίζουν την επιδερμίδα σας από την ξηρότητα, ενώ τη βοηθούν να διατηρεί τη λάμψη και τη νεανικότητά της.
  • Suprem Essence με αιθέρια έλαια και άρωμα τριαντάφυλλου Με Αιθέρια Έλαια και Άρωμα Τριαντάφυλλου, προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία απαλότητας που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας. Με τις ιδιαίτερα ευεργετικές τους ιδιότητες, τα αιθέρια έλαια διατηρούν την ελαστικότητα και τη νεανικότητα κάθε τύπου δέρματος, ενώ το αφήνουν βελούδινο και τριανταφυλλένια αρωματισμένο.
  • Ξηρό δέρμα με Aloe Vera και λωτό καταπραΰνουν και ενυδατώνουν βαθιά το δέρμα σας ενισχύοντας την άμυνά του.

Τα μοναδικά προϊόντα Veet είναι εδώ και απευθύνονται σε όλες εμάς τις σύγχρονες γυναίκες που θέλουμε να έχουμε ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα καλλυντικής αποτρίχωσης και το πιο σέξι και απαλό δέρμα εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα!
Αγαπήστε τη θηλυκότητά σας!



Η πλήρης γκάμα των ταινιών Κρύου Κεριού Veet περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:
VEET SUPREM ESSENCE 18 ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
VEET ΚΡΥΟ ΚΕΡΙ ΠΟΔΙΑ 20 ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝ/ΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
VEET ΚΡΥΟ ΚΕΡΙ ΠΟΔΙΑ 20 ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘ.ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
VEET ΚΡΥΟ ΚΕΡΙ ΠΟΔΙΑ 20 ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
VEET ΚΡΥΟ ΚΕΡΙ ΠΟΔΙΑ 40 ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝ/ΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
VEET ΚΡΥΟ ΚΕΡΙ ΠΟΔΙΑ 40 ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ








Λίγα Λόγια για το Veet


To Veet® είναι το ηγετικό όνομα στα προϊόντα αποτρίχωσης με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων καλλυντικής αποτρίχωσης που χρησιμοποιούνται με επιτυχία από περισσότερες από 30 εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου