Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Zara Home: Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016 / Botanical Collection


Το τρίτο μέρος της κολεξιόν της Zara Home για το φθινόπωρο/χειμώνα 2016 αναδεικνύει μια πιο ρομαντική αίσθηση. Όμορφα τυπώματα και σκηνές με λουλούδια, πάνω σε υφάσματα και αντικείμενα που βάφονται στα απαλά φθινοπωρινά χρώματα. Ροζ, λιλά, μπλε και πράσινο lime είναι βασικά χρώματα σε αυτή την τάση, ιδανική για τη δημιουργία ζεστών χώρων μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού. 

Τα σχέδια για τα υφάσματα της κρεβατοκάμαρας έχουν ντελικάτες λεπτομέρειες, όπως τελειώματα σε δαντέλα, κεντήματα και κροσέ, στους ίδιους χρωματικούς τόνους, για να δημιουργήσουν ολοκληρωμένα look σε παστέλ. Το λαχούρι εμφανίζεται σε διάφορα σχέδια, θυμίζοντας τα τυπώματα λουλουδιών. 
Σε αυτό το ρομαντικό σκηνικό βρίσκουμε τραπέζια στρωμένα σε ρουστίκ, παστέλ τόνους όπου το ροζ και το λιλά είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές. Δόσεις του μπλε και του πράσινου lime προσδίδουν μια πιο σοφιστικέ αίσθηση.
Κεραμικά σερβίτσια συμπληρώνουν την κολεξιόν.
Ανάλογες οι προτάσεις και για τη διακόσμηση του μπάνιου. 100% βαμβακερές πετσέτες διακοσμούνται με κομψά κεντήματα, ενώ τα αξεσουάρ έχουν τυπώματα λουλουδιών σε μια ρουστίκ αίσθηση. 
Τα διακοσμητικά αντικείμενα της κολεξιόν Botanical ακολουθούν τις τάσεις αυτές, όσον αφορά στα σχήματα, τα σχέδια και τα χρώματα. Τυπώματα λουλουδιών σε βασικούς χρωματισμούς παίζουν με εφέ ombré για να δώσουν μια καλλιτεχνική αίσθηση. Τα βάζα έχουν φυσικά σχήματα, με σιλουέτες απόλυτα συνυφασμένες με τα λουλούδια που τα διακοσμούν. 
Δημιουργούνται χώροι γεμάτοι θαλπωρή για αξέχαστες ρομαντικές στιγμές αυτή τη σεζόν.




































Φωτογράφος: François Halard

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου