Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Τζένη Μπαλατσινού: Mοιράζεται μαζί μας προσωπικές ιστορίες και μυστικά ομορφιάς

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται μαζί μας προσωπικές ιστορίες και μυστικά ομορφιάς με την υπογραφή της KERATIN COLOR, της 1ης μόνιμης περιποιητικής βαφής με κερατίνη και στα 3 βήματα από τον Schwarzkopf



Η Τζένη Μπαλατσινούμέσα από τη νέα της στήλη #JennyCares #CareForHair #CareForHer#KeratinColor #Schwarzkopfgrμας «ταξιδεύει» στον υπέροχο γυναικείο κόσμο της και στην καθημερινότητά της!!!


Η Τζένη Μπαλατσινού, η πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που χρησιμοποίησε τις νέες αποχρώσεις της KeratinColor έρχεται πιο κοντά σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν την ομορφιά τους και την ομορφιά γύρω τους. Μέσα από τη νέα της στήλη #JennyCares#CareForHair #CareForHerμε την υπογραφή της KeratinColor από τον Schwarzkopf, η Τζένη μας ενημερώνει για όλα εκείνα τα μικρά και μεγάλα θέματα που την απασχολούν σε σχέση με την καθημερινότητά της. Η Τζένη μοιράζεται μαζί μας την αγάπη της για την ομορφιά, την οικογένειά της, τη φύση, το σώμα της μέσα από προσωπικές της ιστορίες.

Δοκιμάστε και εσείς τις νέες αποχρώσεις της Keratin Color, την 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη και στα 3 βήματα από τον Schwarzkopf!!!Και φυσικά όπως τονίζει και η ίδια η Τζένη σε κάθε άρθρο της, μην ξεχνάτε να νοιάζεστε για την ομορφιά σας και την ομορφιά γύρω σας #JennyCares #CareForHair #CareForHer!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου