Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Bershka: Spring-Summer Campaign 2016



BERSHKA WOMAN
Η κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 της Bershka χαρακτηρίζεται από φυσικούς τόνους, την αισθητική του χειροποίητου και την απλότητα των σχεδίων.


Επανέρχονται οι ρουστίκ υφές, με μια φρέσκια αίσθηση. Λεπτομέρειες ξεχωρίζουν σε κάθε κομμάτι από τις διαφορετικές σειρές, Bershka και BSK. Αυστηρά κοψίματα, ξεφτίσματα στο τελείωμα και φυσικές ίνες κυριαρχούν στην κολεξιόν.

Το denim παραμένει απαραίτητο, σε γραμμές boyfriend και skinny, ενώ προστίθενται νέα τελειώματα όπως τα ξεφτισμένα πατζάκια, ασυμμετρίες και ιδιαιτερότητες στη μέση.

Δεξιοτεχνία και μόδα ενώνονται στην τάση ‘Raw’.
Φορέματα rib, σε ανοιχτή γραμμή και παντελόνια με φαρδιά πατζάκια είναι βασικά κομμάτια της κολεξιόν. Στις λεπτομέρειες, τυπώματα trompe l'oeil εμπλουτίζονται με κεντήματα και ξεχωρίζουν τα φυσικά υφάσματα.

Το πνεύμα έθνικ ενσαρκώνεται στην τάση ‘Glamazone’, όπου βασικό κομμάτι είναι η τουνίκ. Κομμάτια επάλληλα και πλεκτά όπως τα macramé, καθώς και ασύμμετρα φορέματα και military Saharan jackets, ολοκληρώνουν την τάση που εμπνέεται από την Αφρική.

Τα τροπικά χρώματα και το surf είναι οι αναφορές για την τάση Gang Beach, τη σπορ σιλουέτα της σεζόν. Τυπώματα έθνικ με λουλούδια και tie-dye εφέ δημιουργούν μια εκλεκτική κολεξιόν όπου τα bodies, τα tank tops, τα φορέματα και τα κιμονό είναι τα κυρίαρχα κομμάτια.

Στη βραδινή κολεξιόν υπάρχουν τάσεις εμπνευσμένες από το lingerie: θηλυκά ρούχα και ανάλαφρα κομμάτια, μακριά και φτιαγμένα από ντελικάτα υφάσματα όπως blonda και σατέν. Κρεμ τόνοι χρωματίζουν ορισμένα κομμάτια όπως το sleep dress, ένα βασικό κομμάτι της σεζόν.




BERSHKA MAN




Η ανδρική κολεξιόν Bershka για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 συνδυάζει την τεχνολογία, τη μουσική και τις τάσεις αστικού χαρακτήρα. Οι λεπτομέρειες του σχεδιασμού έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Από rip μέχρι ξεφτίσματα και εφέ μεταχειρισμένου ή ανολοκλήρωτου. Η χρωματική παλέτα κυριαρχείται από γήινους τόνους και off-whites, σε συνδυασμό με χακί και μπλε.

Οι κανόνες του δρόμου κυριαρχούν σε αυτή την αστική κολεξιόν, γεμάτη από επιρροές από μουσική: πλυμένα υφάσματα και στρώσεις ρούχων είναι βασικά χαρακτηριστικά. Το φούτερ, το bomber jacket και τα slim παντελόνια συνδυάζονται με τυπώματα και μακριές σιλουέτες. Η πιο avant-garde γραμμή καθορίζεται ξανά, αφού εγκαταλείπει τα σκούρα χρώματα και προτείνει πιο ανοιχτούς τόνους, ακόμα και για τα βραδινά. Τα κομμάτια διακρίνονται για τη χαλαρή σιλουέτα τους, τα ελεύθερα γραφικά σχέδια και τα ρουστίκ υλικά.

Η folk αισθητική του το μποέμ look των 70’s αποτελούν έμπνευση για την casual κολεξιόν, όπου κυριαρχεί ο συνδυασμός των υλικών. Το πόντσο είναι must-have για αυτή τη σεζόν, και συνδυάζεται με φαρδιά πουκάμισα, denim jackets με τρουκς και καπέλο.

Ο μινιμαλισμός του Βορά είναι η βασική επιρροή για την κολεξιόν Smart. Φαρδιά παντελόνια με πιέτες ή cropped είναι βασικό κομμάτι. Το jacket carcoat ξεχωρίζει, ενώ το denim, σε καθαρές και λιτές γραμμές, παραμένει βασικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου