Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Oysho: Ανοίγει κατάστημα στη Μύκονο

Με το άνοιγμα ενός καταστήματος στη Μύκονο, η Oysho συνεχίζει τη διεθνή ανάπτυξή της και δημιουργεί μια νέα μορφή καταστήματος βάση των temporary stores.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο άνοιξε το νέο κατάστημα Oysho στη Μύκονο, το οποίο ακολουθεί την εμπειρία των καταστημάτων pop up που λειτουργούν ήδη στις τουριστικές περιοχές της Ισπανίας Φορμεντέρα (2013) και Ταρίφα (2014).


Η εταιρεία διεθνοποιεί για πρώτη φορά την έννοια temporary store, ένας τύπος καταστήματος που εξελίχθηκε τα τελευταία τρία χρόνια, μετατρέποντας έτσι τα pop up stores του καλοκαιριού σε μόνιμα καταστήματα, τα οποία θα ανοίγουν κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου. Αυτού του τύπου τα καταστήματα είναι της Ταρίφα και της Μυκόνου.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Μυκόνου, στο δρόμο Καμπάνη 3, και αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο όπου πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα. Ένα κατάστημα απόλυτα ενσωματωμένο με την αρχιτεκτονική και το περιβάλλον του νησιού.


Στο temporary store της Oysho στην Μύκονο διατίθεται ολόκληρη η Beachwear κολεξιόν.


Με αυτό το νέο άνοιγμα, η Oysho επιβεβαιώνει και ενισχύει την πολιτική της για δημιουργία καταστημάτων σε στρατηγικά σημεία με μεγάλη παρουσία του διεθνούς τουρισμού, διεθνοποιώντας περαιτέρω το brand και τις κολεξιόν της. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και τα καταστήματα που άνοιξαν πρόσφατα στη Βαρκελώνη,στο Paseo de Gracia 13 και στο αεροδρόμιο της πόλης, El Aeroport de El Prat (Terminal 1).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου