Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Το www.pharmaplus.gr συμμετέχει στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου




Το πρωτοποριακό E-Shop υγείας και ομορφιάς Pharmaplus.gr  δίνει δυναμικά το παρόν στην εβδομάδα Ηλεκτρονικού εμπορίου που ξεκινά την 1η μέρα του Δεκεμβρίου και διοργανώνεται από τον GRECA (Greek e-Commerce Association -Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.
Για όλη την εβδομάδα 1-7 Δεκεμβρίου το PharmaPLUS.gr αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για όσους καταναλωτές το επιλέξουν για τις αγορές τους, σε όλη την Ελλάδα! Έτσι όλοι μπορούν να απολαύσουν άμεσα, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς οποιαδήποτε μεταφορική επιβάρυνση τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς της αρεσκείας τους, με ένα μόνο κλικ!

Το PharmaPLUS.gr, με την εγγύηση του Ομίλου Lavipharm και τη συμμετοχή των φαρμακείων μελών του δικτύου Pharma PLUS, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων υγείας και ομορφιάς που προσφέρει μεγάλη ποικιλία γνωστών - εγκεκριμένων προϊόντων, εύκολη περιήγηση, ολοκληρωμένες πληροφορίες κι άμεση παράδοση. Παράλληλα, μέσα από το blog του PharmaPLUS.gr πληροφορεί τους καταναλωτές για πολλά και επίκαιρα θέματα υγείας και ομορφιάς με την υπογραφή γνωστών επιστημόνων υγείας, φαρμακοποιών και ιατρών. Σε αυτό όμως που πραγματικά καινοτομεί το PharmaPLUS.gr είναι η σύνδεση των ηλεκτρονικών αγορών με την κάρτα πόντων +pluscard, καθώς και η  υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση (after sales service) σε όσους το επιλέγουν για τις αγορές τους.

Το PharmaPLUS.gr μέσα από τον προηγμένο τρόπο λειτουργίας του εφαρμόζει τεχνικές που διαφυλάσσουν και προάγουν τις ασφαλείς αγορές των καταναλωτών.

Μάθετε περισσότερα στο www.pharmaplus.gr

κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook


και επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου