Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Stradivarius: Φθινόπωρο 2014

Αυτό το φθινόπωρο, η θηλυκότητα, η κομψότητα, η καλαισθησία, θα εισβάλουν στις ντουλάπες μας. Η πρόταση της Stradivarius αναπτύσσεται σε ένα ρετρό σκηνικό.
Ένα τυπικό χωριάτικο σπίτι στην Corçà, στην καρδιά της ισπανικής Καταλονίας, υποδέχεται τη φωτογράφηση της καμπάνιας. Οι φωτογράφοι Bela Adler και Salvador Fresneda απαθανατίζουν τα μοντέλα Ymre Stiekema και Tess Hellfeuer σε μια σεζόν γεμάτη από θηλυκές και κομψές σιλουέτες.

¡Preppy 60’s come!
Τα σχέδια και τα σχήματα εμπνέονται από τα τέλη της δεκαετίας ’60, από μια έξυπνη γυναίκα της πόλης. Οι γραμμές Α και τραπέζιο κυριαρχούν στα φορέματα και τις φούστες, όπως επίσης οι γιακάδες στις μπλούζες και τα ψηλόμεσα παντελόνια. Ινδικά λουλούδια εμφανίζονται δυναμικά. Αυτή η τάση εκφράζεται μέσα από μια χρωματική παλέτα που κινείται ανάμεσα στο βαθύ κόκκινο, το μαύρο και το εκρού.

¡Boho Topic Autumn!
Η vintage τάση δίνει μια μποέμ έμφαση στα φθινοπωρινά looks. Τα μοντέλα φορούν άνετα και χαλαρά στην εφαρμογή τους ρούχα. Από την καρδιά της εξοχής, έρχονται φορμαρισμένες και λαμπερές σιλουέτες με στενή μέση. Είναι μια πολύ θηλυκή τάση που επαναφέρει το πνεύμα της δεκαετίας του ’70. Γιλέκα από ψεύτικη γούνα, φούντες μίντι και υποβλητικά λεπτά υφάσματα είναι οι πρωταγωνιστές. Η χρωματική γκάμα περιλαμβάνει τόνους της πέτρας και σέπια, απαλό ροζ, μουσταρδί, τυπώματα από τη φύση όπως οι πεταλούδες και denim.

¡Hey Tom boy!
Η τέχνη των διαφορετικών επιπέδων εμφανίζεται με συγκροτημένες γραμμές, μια δόση υπερμεγέθους και καθαρά χρώματα. Στα απαραίτητα της σεζόν συγκαταλέγονται το φαρδύ καμηλό παλτό, η αυστηρή φούστα, το φαρδύ παντελόνι, η βερμούδα και το τζιν boyfriend. Καμηλό, γκρι, λευκό και denim εκφράζουν την τάση αυτή που εμπνέεται από το ανδρικό στυλ.


Τα βασικά αξεσουάρ της σεζόν είναι τολμηρά και αναζητούν τη δική τους θέση στη νέα καμπάνια: άκαμπτα χρυσά κολιέ με μεγάλες πέτρες, ή χρωματιστές αλυσίδες για το λαιμό με φτερά και χάντρες εμπνευσμένες από το folklore.
Τα παπούτσια σε μαύρο και βαθύ κόκκινο ταιριάζουν απόλυτα με τους τόνους της τερακότα και του πάγου. Μια κολεξιόν όπου ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες σε μεταλλικά, γούνες, δέρμα και σουέντ. Τα ανδρικά παπούτσια επιστρέφουν και η τάση ενισχύεται με πιο ογκώδη σχέδια, όπως τα bluchers και τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο.















Ζήσε τη νέα σεζόν στη Stradivarius!





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου