Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Όμορφα μυστικά με φυσικά υλικά




Υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα σας μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν για την φροντίδα της επιδερμίδας σας, χωρίς να ξοδεύεστε και με αποτελέσματα αντίστοιχα με τα προϊόντα του εμπορίου.
·     Για τα σκασμένα χείλη σας, τοποθετείστε πάνω τους λίγο μέλι, αφήστε το να δράσει και μετά αφαιρέστε το με χλιαρό νερό.
·   -      Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα ακμής φτιάξτε χαμομήλι και χρησιμοποιήστε το σαν λοσιόν, μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας με το σαπούνι, περάστε το με την λοσιόν χαμομηλιού, μην ξεπλύνετε το πρόσωπό σας άμεσα.
·  -       Για να μη μυρίζει άσχημα το στόμα σας, μασήστε λίγο φρέσκο μαϊντανό, αρκεί όμως να μην θηλάζετε, διότι λέγεται ότι μειώνει την παραγωγή γάλακτος.
·   -      Για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας φτιάξτε ένα γαλάκτωμα από μια μικρή ποσότητα γάλακτος και γιαουρτιού και ξεπλύνετέ το μετά με νερό.
·  -       Για μάτια χωρίς μαύρους κύκλους, τοποθετήστε πάνω σε αυτά φέτες αγγουριού η πατάτας για μερικά λεπτά. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας και δείτε τη λάμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου