Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Massimo Dutti: Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016


Women /Men / B&G Collections


Μια νέα σεζόν, όπως παρουσιάζεται από το φακό του Mario Testino και από τα μοντέλα Anna Mila και John Kortajarena, προμηνύει μια επιτυχημένη κολεξιόν με μοναδικά και βασικά κομμάτια για αυτή την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016. 

Το χρώμα και ο συνδυασμός των γραμμών είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της γυναικείας κολεξιόν για αυτή τη σεζόν. Κομμάτια που ξεχωρίζουν για το στυλ τους, που δημιουργούν εικόνες γεμάτες από εκφραστικότητα και μόδα, και αντικατοπτρίζουν το στυλ της πραγματικής γυναίκας, λιτό αλλά ταυτόχρονα αυθεντικό. 
Η κολεξιόν Industry έχει χρώματα που εκτείνονται από το πράσινο της ελιάς και το χακί μέχρι το μπλε πετρόλ, και χαρακτηριστικά στοιχεία όπως η μπροστινές τσέπες στα jackets και τα στενά skinny παντελόνια. Στην κολεξιόν Asilah ο αραμπέσκ αέρας και οι τόνοι του κόκκινου μας μεταφέρουν την αίσθηση της βόρειας Αφρικής, με τα φαρδιά πουκάμισα τα μακριά blazers.  
Μοτίβα ikat, τυπώματα και γήινα χρώματα διαμορφώνουν τη κολεξιόν Atlas, όπου το λινό έχει εξέχοντα ρόλο, προσφέροντας δροσιά στα ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα. Προσεγμένα δερμάτινα αξεσουάρ, εσπαντρίγιες, χρώμα μουσταρδί, μπορντό και τυπώματα σε φυσικό χρώμα ακολουθούν την αλλαγή της εποχής, αφήνοντας πίσω τον χειμώνα.
Σε τόνους ανανέωσης, η κολεξιόν Saint Malo προτείνει ψυχρά μπλε και γκρι, όπου τα πουκάμισα και οι μπλούζες αποκτούν τον εκλεπτυσμένο αέρα και την άψογη ραφή του Dutti tailoring. Μικρές δόσεις μαύρου και δέρματος έρχονται στα αξεσουάρ αλλά και στις κολεξιόν Cape Town που θυμίζουν ’70, με σχέδια κιμονό, μακριά φορέματα και ψηλοτάκουνα σανδάλια. 
Στις ανδρικές κολεξιόν, στη χρωματική παλέτα κυριαρχούν οι ουδέτεροι τόνοι, που σπάνε από διαφορετικά χρώματα όπως το βαθύ κόκκινο καφέ και το μουντό πορτοκαλί. Βαμβακερά πουλόβερ με δερμάτινες λεπτομέρειες προσδίδουν έναν ξεχωριστό αέρα στη χρωματική συνέχεια.
Γήινοι τόνοι, indigo και μπεζ θυμίζουν τη θαυμαστή δεκαετία του ’50 στην Κούβα, χώρα που κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη ανδρική συλλογή για αυτή τη σεζόν.
Blazers ψαροκόκκαλο σε φυσικούς τόνους, τάσεις έθνικ και λινά πουκάμισα με τυπώματα γεωμετρικά και tribal, υπογραμμίζουν ένα vintage look που ανά περίπτωση συνδυάζεται με σπορ αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου, μεγάλες satchel τσάντες και τσαντάκια. 
Η παιδική κολεξιόν B&G περιλαμβάνει κομμάτια που αντλούν έμπνευση από διάφορα μέρη της Αμερικής. Χρώματα όπως κίτρινο, γκρι αλλά και λεπτομέρειες σε μαύρο για τα κορίτσια. Όλα διακατέχονται από ρομαντικές λεπτομέρειες στις μπλούζες, όπως κεντήματα, πουλόβερ τουίντ και cardigans. Πλεκτά κροσέ συνδυάζονται με φαρδιά παντελόνια και ελαφρά υφάσματα, αλλά και λεπτομέρειες από κρόσσια στα δερμάτινα jackets.

Οι κολεξιόν για αγόρια χαρακτηρίζεται από το denim σε πουκάμισα και τα ελαφρά παρκά, σε ένα look casual και χαλαρό. Στην κολεξιόν περιλαμβάνονται επίσης φόρμες για τα αγόρια και περφορέ αθλητικά παπούτσια για τα κορίτσια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου