Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Day At The Circus With Mandarino!

Με φόντο ένα χαρούμενο και ονειρεμένο τσίρκο, τα παιδιά υποδέχονται τη νέα συλλογή των αγαπημένων τους ρούχων Mandarino για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2013-2014.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η εταιρεία SCA Hygiene Products ΑΕ και η Libresse στηρίζουν το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα


Κατερίνα Αρβανιτάκη (CUSTOMER MARKETING MANAGER SCA), Βίκυ Καγιά

White Musk Smoky Rose





Όταν πέφτει το σκοτάδι επαναστατήστε. Τολμήστε να φορέσετε τη νέα μας αρωματική Κολεξιόν White Musk Smoky Rose και απολαύστε τη νύχτα...

Η νέα συλλογή Reebok Classics x Alicia Keys για τη σεζόν FW’13 είναι εδώ!

 Η Alicia Keys συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Reebok Classic και λανσάρει τη νέα συλλογή Reebok Classic X Alicia Keys για το Φθινόπωρο Χειμώνα του 2013.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Triumph Autumn / Winter 2013:Οι Makers της Triumph




Από το 1886, η Triumph διαμορφώνει τη γυναικεία φιγούρα και προσφέρει εσώρουχα που χαρακτηρίζονται από την καινοτομία, την ποιότητα, την εφαρμογή και το στυλ. Όλη αυτή η διαδρομή οφείλεται στους “Makers”, σε αυτούς που ακούνε, αφουγκράζονται, σχεδιάζουν και δημιουργούν εσώρουχα, που αποτελούν το αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας!

Shana: H νέα φθινοπωρινή συλλογή 2013

Το στυλ του χειμώνα μέσα από τη συλλογή του αγαπημένου σας fashion & accessories brand

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

H Μεγάλη Επιστροφή


Με μια επένδυση ύψους 60 εκατ. ευρώ, μόνο για το τρέχον έτος, η Μαρινόπουλος συνεχίζει σταθερά να δίνει μια πραγματική απάντηση στην ακρίβεια, υλοποιώντας ένα εκτεταμένο πλάνο μείωσης τιμών και σημαντικών προσφορών.
Αυτό το φθινόπωρο, η Μαρινόπουλος παρουσιάζει μια ακόμη μεγάλη εμπορική ενέργεια πραγματικής στήριξης του οικογενειακού προϋπολογισμού, τη «Μεγάλη Επιστροφή», μέσω της οποίας οι καταναλωτές εξασφαλίζουν 50% επιστροφή της αξίας των προϊόντων σε δωροεπιταγή. Η μεγάλη διάρκεια της ενέργειας, έξι εβδομάδες - από τις 20 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου, αλλά και η μοναδική ποικιλία των προϊόντων που περιλαμβάνει, και που φθάνει τους 1.000 κωδικούς, επιτρέπουν σε όλους τους καταναλωτές να προγραμματίσουν τις αγορές τους σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και να διασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία καλύπτοντας πλήρως όλες τις βασικές, και όχι μόνο, ανάγκες του νοικοκυριού.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., κος Jerome Loubere δήλωσε σχετικά ότι «η Μαρινόπουλος Α.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα των τακτικών εμπορικών ενεργειών, έχοντας ήδη επιφέρει μέση μείωση 7% στο κόστος των καθημερινών αγορών των καταναλωτών και συνεχίζει δυναμικά. Η νέα αυτή μεγάλη εμπορική ενέργεια εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο της Μαρινόπουλος Α.Ε. κατά της ακρίβειας, που θέτει ως απώτερο στόχο να προσφέρει ουσιαστική στήριξη στa Ελληνικά νοικοκυριά, που καλούνται σήμερα να διαχειριστούν ένα σημαντικά μειωμένο διαθέσιμο εισόδημα, προσφέροντάς τους τις οικονομικότερες και πιο ποιοτικές αγορές. Τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν διαχρονική και σταθερή δέσμευση της εταιρίας μας απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές».
Η νέα εμπορική ενέργεια της Μαρινόπουλος Α.Ε. που δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να κερδίσουν 50% επιστροφή χρημάτων σε δωροεπιταγή με αγορές επιλεγμένων προϊόντων φυλλαδίου με τη χρήση της κάρτας club, υποστηρίζεται από όλα τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour στην Ελλάδα.

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα συλλογή εσωρούχων για το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013


Youtube Clinique Greece‏


Καλωσορίζουμε στα ελληνικά τo επίσημο κανάλι youtube της Clinique Greece.

Kάντε κλικ στην παρακάτω διεύθυνση… http://www.youtube.com/user/CliniqueGRE

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Βοτανικές Συνταγές Μαλλιών

ΠΟΛΥΜΝΙΑ
Σετ Διέγερσης & Ενδυνάμωσης
Όπως κάθε φθινόπωρο τα δένδρα χάνουν το φύλλωμά τους, έτσι και για τα μαλλιά σας αρχίζει η εποχική τριχόπτωση… Καταπολεμήστε τηντριχόπτωση και δυναμώστε τα μαλλιά σας με ένα Σετ Εντατικής Διέγερσης & Ενδυνάμωσης μαλλιών για 60 ημέρεςαπό τη μούσα της ελληνικής ποίησης την ΠΟΛΥΜΝΙΑ.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Bershka Denim Premium Collection: Τζην για να φορεθούν και να φθαρούν



Το brand λανσάρει μια νέα κολεξιόν ανδρικών denim
Η Bershka προχωρά ένα βήμα παραπέρα την αγάπη της για τα denim και παρουσιάζει την τελευταία σειρά: μια ειδική κολεξιόν παντελονιών, μια γκάμα από πρωτοποριακά και καινοτόμα αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον τζην, για τους λάτρεις του denim. Περιλαμβάνονται τέσσερα διαφορετικά στυλ τζην για άνδρες, με ξεχωριστό concept που παρουσιάζονται σε ειδικό χώρο μέσα στα καταστήματα. Κάθε ρούχο έχει τη δική του ετικέτα με την ιδιαίτερη περιγραφή του. Θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα και online από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Οι ελληνικές ερμηνείες του Levi’s® 501®

Μια πρωτοποριακή καμπάνια στην οποία φιλοξενούνται μοναδικές στιλιστικές εκφράσεις του Iconic Levi’s® 501® Jean
Για τον εορτασμό των 140 χρόνων του Levi’s® 501® jean η Levi’s® δημιούργησε μια καμπάνια για να τιμήσει τον τρόπο με τον οποίο οι fans αλλά και γνωστά ονόματα από τους χώρους της Μόδας, Μουσικής, Θεάματος— και καθετί σχετικό με αυτούς— επαναπροσδιορίζουν το μοντέρνο – και ταυτόχρονα διαχρονικό αυτό ρούχο.

Διάκριση για την APIVITA στα Βραβεία Διαγωνισμού «Η Ελλάδα Καινοτομεί»




Μία νέα σημαντική διάκριση για την APIVITA αποτελείη απονομή  του δεύτερου βραβείου στην κατηγορία «Καινοτομία» του διαγωνισμού «Η Ελλάδα Καινοτομεί» στην επιστημονική ομάδα  Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας και ειδικότερα στην επικεφαλής κα. Παναγιώτα Δραγάνη. Τον διαγωνισμό διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και  η τελετή απονομής των βραβείων του 2ου Διαγωνισμού έγινε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Nέες συνεργασίες Camper Together για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013


Camper Together with mintdesigns

Η συλλογή Twins by mintdesigns, σε συνεργασία με το γνωστό fashion brand mintdesigns, επικεντρώνεται στο συνδυασμό φόρμας και χρώματος. To κεντρικό concept “Walking with chairs” τονίζει τις ομοιότητες μεταξύ εμβληματικών καρεκλών και των παπουτσιών της Camper, τονίζοντας την άνεση και την λειτουργική ανατομία με τη χρήση διαφορετικών υλικών όπως δέρμα, ξύλο & ύφασμα.

Bright Kids & Great Minds by Marasil!


Ένας κόσμος γεμάτος γνώση και ομορφιά αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια των παιδιών, που καλούνται να τον εξερευνήσουν μέσα από τα βιβλία, αλλά και τα ρούχα της νέας συλλογής Marasil για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2013-2014. 

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ελένη Πετρουλάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της



Η Ελένη Πετρουλάκη βρέθηκε σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας, κάνοντας μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τα φλας των φωτογράφων. Η γνωστή γυμνάστρια φορούσε πουκάμισο Zara, παντελόνι J.Brant, ζώνη Ralph Lauren και παπούτσια TopShop, τέλος τα γυαλιά ηλίου ήταν της Carrera.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η Yasmin Le Bon είναι η μούσα των MONSOON για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν


Τα MONSOON επέλεξαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το top model Yasmin Le Bon ως το βασικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013 σε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση στο Inverness της Σκωτίας.

Δυναμικός Σεπτέμβριος στο AVENUE




Ιδιαίτερα δραστήριος είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου στο  Εμπορικό Κέντρο AVENUE, περιλαμβάνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τα Looney Tunes, με πολλά παιχνίδια, κατασκευές αλλά και δώρα που προσέφεραν οι εταιρίες ΔΙΑΚΑΚΗΣ, SPRINZIO, SEPTONA και το Τμήμα Καλλυντικών του Φαρμακείου του AVENUE. Μαζί όμως πλήθος προωθητικών ενεργειών και φυσικά κοινωνικών δράσεων, προσανατολισμένων στην οικογένεια, περίμεναν τους επισκέπτες του.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα χρώματα, νέα τηλεοπτική καμπάνια για το energy boost της adidas


Το adidas Energy Boost, το παπούτσι που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα και έγινε το απόλυτο sold out της χρονιάς , επιστρέφει με 2 νέα χρώματα (κίτρινο για τον άνδρα και μωβ για τη γυναίκα).

Τα δημητριακά FITNESS® «τρέχουν» και φέτος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού!




Για 4η συνεχόμενη χρονιά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé στηρίζουν τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού με την ενεργή παρουσία τους στο “Greece Race for the Cure®”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, στις 11.00 πμ. 

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Beauty is inside you




Η νέα κολεξιόν εσωρούχων της Oysho είναι τελείως ακαταμάχητη. Ανακαλύψτε την! 

Καταπραϋντική σειρά με Starflower της Neal’s Yard Remedies



Οι ‘πρώτες βοήθειες’ για το ευαίσθητο δέρμα


Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2013.-

Swarovski: Το Φθινόπωρο ήρθε με λαμπερή fashion προσφορά!



Η Swarovski γιορτάζει τον ερχομό του Φθινοπώρου με μία μοναδική προσφορά! Επισκεφθείτε ένα κατάστημα από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και αγοράζοντας ένα Slake, το αγαπημένο και πολύ προσιτό βραχιόλι από κρύσταλλα και δέρμα, η Swarovski σας κάνει δώρο  την επέκταση Slake extender έτσι ώστε να μπορείτε να το φοράτε με 5 διαφορετικούς τρόπους!

Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013 των Accessorize


H ηθοποιόςTamsin Egerton είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας τωνAccessorizeγια τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013.

H&M “Denim OΝ” by OZON RAW


Η Η&Μ με αφορμή το λανσάρισμα της νέας της συλλογής Denim, παρουσίασε σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΖΟΝ Raw μία διαφορετική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Denim On”, αφιερωμένη στην denim urban κουλτούρα.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Για όγδοη συνεχή χρόνια γιορτάσαμε όλοι μαζί την πιο θετική εμπειρία με τους: DEMY, ΜΕΛΙSSES, PLAYMEN, STAN, VEGAS, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ & ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ!

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η 14η Athens Xclusive Designers Week διεξάγεται από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου και υποδέχεται το θρυλικό οίκο ESCADA!



  
Η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2013 για 14η φορά στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, έχει την τιμή να ανακοινώσει επίσημα τη συμμετοχή του θρυλικού οίκου ESCADA από τη Γερμανία με την παρουσίαση των τάσεων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014!

Σκόραρε και κέρδισε!


 
Δώρα από το Athens Metro Mall και την Intersport
 

Τα Marks & Spencer Ελλάδας σας καλούν να γνωρίσετε τις «Britain’s Leading Ladies»



Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Station to Station




Το Station to Station είναι μία νομαδική ενέργεια που κινείται με τρένο καλύπτοντας την απόσταση από τον Ατλαντικό Ωκεανό έως τις ακτές του Ειρηνικού, σταματώντας ενδιάμεσα σε εννέα διαφορετικούς σταθμούς, από μεγάλες πόλεις έως αχαρτογράφητα σημεία, κάθε φορά για ένα one night only event μέσα στον Σεπτέμβριο.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Fitness weekend στο Poseidonion Grand Hotel με τον παγκοσμίου φήμης trainer/wellness coach του Ομίλου Asian Spa, Eduardo Sierra Garcia




 Εν’ όψει του Spetses Mini Marathon (11-13/10), θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Σεπτεμβρίου, “Fitness Weekendστο βραβευμένο Poseidonion Grand Hotel, Φορέα Πρωτοβουλιών του Αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αυτού, ο  διεθνώς αναγνωρισμένος Personal Trainer/Health & Wellness Coach του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, Eduardo Sierra Garcia, θα παρέχει σε όσους πελάτες του ξενοδοχείου - αθλητές αγώνα δρόμου και κολύμβησης επιθυμούν να ενταχθούν στην Asian Spa @ Poseidonion Athletics Team, δωρεάν εξειδικευμένο training καθώς και συμβουλές για την διαδρομή και τα σημεία κλειδιά.

Κατά τη διάρκεια του training, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες ανάλογα με το άθλημα και την φυσική τους κατάσταση και θα ακολουθήσουν συγκεκριμένο προπονητικό πρόγραμμα.

Με την επιστροφή στην Αθήνα, η προετοιμασία αυτή για την ομάδα Αsian Spa @ Poseidonion Athletics Team, θα συνεχιστεί με ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης 3 εβδομάδων (4 φορές την εβδομάδα) μέχρι το Spetses Mini Marathon, με τον Eduardo Sierra Garcia. Το πρόγραμμα προπόνησης θα συνοδεύεται από εξειδικευμένο massage πριν και μετά τον προπονητικό κύκλο.

Αναφορικά με την διαμονή των συμμετεχόντων στο Fitness Weekend, το ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel προσφέρει ειδική τιμή δωματίου –από 76€/άτομο σε Deluxe Garden View δωμάτιο με πρωινό.

Στην ειδική τιμή δωματίου περιλαμβάνονται τα εξής προνόμια:
Εξειδικευμένο training με τον Personal Trainer/Health & Wellness Coach
Eduardo Sierra Garcia και στη συνέχεια εντατικό πρόγραμμα προπόνησης 3 εβδομάδων στην Αθήνα.
• Δικαίωμα χρήσης ειδικών τιμών και πακέτων σε wellness θεραπείες από τα Asian Spa Resorts του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat.

Οι εγγραφές για την Ομάδα Asian Spa @ Poseidonion Athletics Team ξεκίνησαν σήμερα 6/09 και λήγουν στις 20/09!

Για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα Αsian Spa @ Poseidonion Athletics Team μόνο για το εντατικό πρόγραμμα προπόνησης των τριών εβδομάδων με τον Eduardo Sierra Garcia, υπάρχει κόστος συμμετοχής.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FITNESS WEEKEND:
Παρασκευή 20/09 Welcome Qs&As Session από Εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής & intro από τον Eduardo Sierra Garcia.
Σάββατο 21/09 & Κυριακή 22/09
10:00-11:30 Training ομάδας για αρχάριους – για τον αγώνα δρόμου 5km
12:00-13:30 Training ομάδας για προχωρημένους - για τον αγώνα δρόμου 5km
16:00-17:30 Training ομάδας για αγώνα δρόμου 25km
18:00-19:30 Training ομάδας για αγώνες κολύμβησης (2,5km & 5km)