από γάλα που ταξιδεύει ελάχιστα, υφίσταται ελάχιστη επεξεργασία
και γίνεται γιαούρτι σε 24 ώρες!
Η Kρι Kρι, η αγαπημένη
Σερραϊκή
γαλακτοβιομηχανία πρωτοπορεί και δημιουργεί τα γιαούρτια της με 100%
Ελληνικό γάλα ημέρας. Με αυτό τον τρόπο, η Kρι
Kρι εξασφαλίζει την ελάχιστη επεξεργασία
του γάλακτος διασφαλίζοντας όλες τις θρεπτικές ουσίες του.
Τι
είναι όμως το γάλα ημέρας;
Η Kρι Kρι εξελίσσει
την παράδοση παράγοντας γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες από
ολόφρεσκο γάλα που συλλέγει καθημερινά από τις
κοντινές φάρμες του νομού Σερρών. Ακριβώς επειδή το γάλα φτάνει στην Κρι Κρι μέσα σε λίγες ώρες, του αρκεί μία παστερίωση μόνο, ένα εξαιρετικό
πλεονέκτημα για τη διατροφική αξία των γιαουρτιών Κρι Κρι, καθώς έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά
του γάλακτος, τα οποία συμβάλλουν σε μια σωστή διατροφή!
Στη συνέχεια, το γάλα εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις
υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι, με τεχνολογία αιχμής, που σέβεται και
εξασφαλίζει την αγνότητα της φύσης. Μετά από τους αυστηρούς ποιοτικούς
ελέγχους, ακολουθεί η πήξη. Όλη αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται και το γιαούρτι
κλείνεται στο κεσεδάκι του, σε λιγότερες από 24 ώρες!
Πιστή στο όραμα της, από το 1954, για αυθεντική Ελληνική
απόλαυση η Kρι Kρι, μέσα από
τις φάρμες του νομού Σερρών, παράγει αγνά και ποιοτικά προϊόντα υψηλής
διατροφικής αξίας που κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη και την προτίμηση
όλο και περισσότερων καταναλωτών.
Η Kρι
Kρι παρουσιάζει το γιαούρτι με γάλα ημέρας, δηλαδή
γάλα που ταξιδεύει ελάχιστα, υφίσταται ελάχιστη επεξεργασία και γίνεται
γιαούρτι σε 24 ώρες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου